2187096.jpg

Tehtiin Jouluna äidin kanssa bataattipiirakkaa (ja jämistä laatikkoakin). Tulipa yllättävän nätti ja hyvän makuinen piirakka. Kantsii kokeilla.

Bataatit keitetään ylikypsiksi kuorineen (50 min) ja soseutetaan sitten kuorinnan jälkeen. Joukkoon maitoa, sokeria ja kaniksia yms.

Lurautetaan valmiin kuoren väliin paistumaan tunniksi.
(Odotellaan seuraavaan päivään ennen syömistä, jotta pysyy täyte nätisti sisällä. vink* )

Ilolla sitä vielä siivun tälläistä maistaa....
Tammikuussa alkaa Jorvissa valvottu 10 viikon Nutrilett tms. kuuri. Ei siinä mitään, odottelen kyllä innolla painostani pääsemistä, eikä edes jännätä tuleeko nälkä tai muuta sellaista. Tuntuvat vaan sellaiset pussit olevan hurjan kalliita.... En kyllä annasen olla esteenä, mutta silti. Rahastuksen makuahan se on. Läskibisnestä.